Welkom

Dit is Yoroen's persoonlijke homepage. De voornaamste onderwerpen zijn (zee)scheepvaart en muziek die te downloaden is. Er staat vaar 'historie' van mezelf maar ook van anderen op deze site (onder Verhalen), Nautische software downloads, adressen van maritieme uitzendburo's, en meer.

Normaal kan je door deze website navigeren met behulp van het menu aan de linkerkant. Helaas werkt dit menu niet onder elke browser even goed, mocht het niet goed werken dan kan je met behulp van de sitemap door de site heen navigeren.

Sinds 2009 werk ik voor North Sea Tankers BV (NST) om te zorgen dat de operationele zaken op rolletjes lopen en de kwaliteit van de vloot gewaarborgd blijft. Simpel gezegd is de operations in een rederij het zorgen dat de schepen weten waar ze naar toe gaan. Daarnaast iedereen op de hoogte houden waar de schepen uit hangen, en tot slot zorgen dat ze genoeg brandstof hebben. Bij een relatief jonge en ambitieuze rederij is is dat een geweldige uitdaging. Neem in de tussentijd gerust ook een kijkje op de website van NST.

Silver PakistaniMaritime Web Award

Homepage VAART!Webring

[Vorige] [Lijst] [???] [Volgende]

E-mail me.